Bemutatkozunk 

CÉGFILOZÓFIA
Az Absolut Pyro Kft.-t 2005-ben hoztuk létre a legismertebb hazai pirotechnikus szakemberek és cégek bevonásával. Cégünk 2010-ben fúzióra lépett a hazai piac másik meghatározó szereplőjével a Pyrox Kft.-vel és ezzel a közép-európai térséget tekintve is jelentős méretű vállalkozás jött létre. Egyesülésünk fiatalos lendületével, megbízhatóságával és szakembereinek több évtizedes tapasztalatával megteremtette az üzleti és gyakorlati tapasztalatokon álló, az ügyfelek kívánságára komoly hangsúlyt fektető, szinte minden igényt kielégítő tűzijáték szolgáltatást az ország minden területén. Az Absolut Pyro Kft. már működésének első három évében komoly referenciákat szerzett nagy volumenű tűzijátékok kivitelezésével.

TERMÉKFEJLESZTÉS
Cégünk nagy hangsúlyt fektet a fejlesztésre, hogy tűzijáték termékeink egyediek, színei, formái minél szebbek, az új európai trendeknek is megfelelőek legyenek. Termékeink gyártását szakembereink a helyszínen is ellenőrzik, ez által is növelve termékeink biztonságos felhasználását a tűzijátékok során. Számunkra rendkívül fontos a nézőközönség és a felhasználók biztonsága, megelégedettsége, valamint a tűzijátékok környezetének megóvása is.

KERESKEDELEM
Az Absolut Pyro Kft. amellett, hogy a magyar pirotechnikai piac piacvezető vállalkozása további 8 célországba jelentős exportforgalmat bonyolít. Legfontosabb célpiacaink jelenleg Ausztria, Németország, Csehország, Szlovákia, Lengyelország, Románia és Szerbia. Az export tevékenység társaságunk bevételeinek jelentős hányadát képviseli. Kereskedelmi tevékenységünk alapja a Kínából importált profi-, játékos- és kis tűzijáték termékek, melyeket professzionális célokra pirotechnikusoknak, illetve szórakoztatás céljából magánszemélyeknek is értékesítünk nagykereskedőinken keresztül. Játékos- és kis tűzijáték termékekre létrehoztuk saját TIGER márkánkat, amely 2010-ben kiegészült fúziós partnerünk XPLODE márkajelű kiváló termékeivel. Raktárkészletünk, logisztikai parkunk több ezer négyzetméter területen, a hatályos biztonságtechnikai előírásoknak megfelelően áll a vásárlók rendelkezésére. Országos kereskedelmi hálózatunk kiépítését folyamatosan végezzük, ehhez keressük szakképzett partnereinket.

BIZTONSÁG
A garancia a biztonságra a körültekintő tervezés, és a pirotechnikusaink által ezidáig kivitelezett több száz tűzijáték. Cégünk elsők között vezette be az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert, valamint minden felhasználni kívánt pirotechnikai termékünk rendelkezik minőségi tanúsítvánnyal. 

OKTATÁS, KÉPZÉS
Kis- és nagykereskedelmi tevékenységünkön kívül cégünk a TÜV Rheinland Zrt.-vel szoros együttműködésben pirotechnikai oktatások szervezésében vesz részt. Ezáltal évente több alkalommal nyílik lehetősége a jelentkezőknek a színvonalas oktatásokon és szakvizsgákon való részvételre, valamint a különböző szintű pirotechnikai szakbizonyítvány megszerzésére.

 

Reméljük, cégünk elnyerte az Ön tetszését és hamarosan partnereink, vásárlóink között üdvözölhetjük!

 

Ahol olvashattál rólunk:
http://www.stop.hu/misc/landingpage.php?id=1200188
http://www.bevezetem.hu/cikk/sztarok-tuzijatek-kollekciojara-lehet-szavazni-2
http://www.napiaszonline.hu/bulvar/tuzbe_jottek_a_sztarok_47766
http://sztarold.hu/bulvar,kiemelt/t-zbe-jottek-a-sztarok
http://themagazine.styleanddirt.com/?s=jakabos
http://www.naplo.hu/szines/2013/12/10/tuzbe-jottek-a-sztaroka-tuzijatek-fesztivaltol.naplo
http://gyor.hir24.hu/bulvar/2013/12/11/tuzes-elmenyeirol-meselt-jakabos-zsuzsa-es-dukai-regina/
http://noihirek.hu/cikk/lifestyle/a_legjobb_hetvegi_programok_budapesten_december_7__december_8
http://www.mmonline.hu/cikk/igy_unnepel_a_westend
http://retail.hu/news/details/126066